DLC Pinnacle Station voor Mass Effect nu beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Pinnacle Station kost 400 Microsoft-punten (€4.80) en introduceert 13 nieuwe scenario's die volgens ontwikkelaar Bioware zo'n twee tot drie uurgameplay bevatten. De nieuwe scenario's hebben als vereiste dat de speler Spectre-status moet hebben behaald voordat ze gespeeld kunnen worden.

Verder zijn er 3 nieuwe achievements te behalen, die elk 50 gamerpoints opleveren. Dit brengt het totaal haalbare gamerpoints van Ma Effect naar 1200.

Foutje

Gisteren verscheen de content door een fout al op de Zwitserse en Zweedse Xbox-website. Vandaag is de content ook in de meeste andere landen verkrijgbaar.

Opvallend aan Pinnacle Station is dat de uitbreiding nooit officieel is aangekondigd. Ontwikkelaar Bioware heeft wel eerder aangegeven te werken aan een nieuw downloadbaar pakket, maar verdere details waren onbekent tot de game op de Zweedse en Zwitserse Xbox-sites verscheen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou