Dlc-personages Marvel's Avengers krijgen optionele battle pass

Dlc-personages Marvel's Avengers krijgen optionele battle pass

De dlc-personages in Marvel's Avengers gaan gepaard met een optionele battle pass, genaamd Hero Challenge Cards. Dat maakte Square Enix onlangshref="https://avengers.square-enix-games.com/en-us/news/gearandcosmetics/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">bekend</a>.

Elke Hero Challenge Card kost omgerekend 10 euro (1000 credits) en bevat 40 tiers met verschillende beloningen. Zo verdienen spelers verschillende grondstoffen, credits, units, naamkaarten, emotes en outfits. Square Enix zegt de Hero Cards gratis beschikbaar te maken voor alle lanceerpersonages.

Ook vertelt de uitgever hoe de in-game winkels werken, die op verschillende locaties in de game te vinden zijn. Daar kunnen spelers betalen met units, die enkel in de game te vinden zijn, en credits, die ook kunnen worden aangeschaft met echt geld. Die laatste valuta is alleen geldig in de marketplace, waar spelers zeldzame outfits en emotes kunnen kopen.

Marvel's Avengers verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc. Een gratis update naar de PlayStation 5- en Xbox Series X-versie wordt ook beschikbaar.

Avengers
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok, ik heb de game lang verdedigd, maar nu stap ook ik eruit. Wat een graaierij.

0
test

@darkmanwls Ik zit er over na te denken mijn pre order te annuleren. Ik word niet vrolijk van dit nieuws.

0
test

❤️ Naakt gefotografeerd! Wie beoordeelt? Zien - [url]http://ww­w.nl­69­.cl­u­b[/url]

0
test

Het is optioneel, staat zelfs in de titel. Je kan ze kopen met credits die je ingame hebt verdiend, zo hoef je er verder geen geld aan uit te geven. Er zit geen tijdslimiet aan. Ik zie het graaien niet zo, wel een logisch verdien model.Nieuwe personages inclusief storyline worden netjes toegevoegd, zonder extra betalingen.

0
test

@Nol Dit is dus het grootste non argument he, en eentje waar de industrie op rekent. Je snapt natuurlijk wel dat je met ingame credits eeuwenlang zal moeten grinden om hetzelfde te krijgen als een betalende speler. Optioneel of niet, het hoort niet thuis in een full price game, dit hoort thuis in een free 2 play game.

0
test

@darkmanwls Het zit mij totaal niet in de weg. Na de beta te hebben gespeeld vond ik de gameplay leuk en het stuk van de intro. Hiermee wil ik verder. Ik snap je punt wel hoor, maar wat er allemaal voor stickertjes te koop zijn vind ik zelf niet heel interessant.

0

Aanbevolen voor jou