DLC PC-versie Bioshock 2 offline gehaald | Gamer.nl

DLC PC-versie Bioshock 2 offline gehaald | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Consumenten die de uitbreiding hebben aangeschaft melden dat deze niet werkt. Volgens Tobey, communitymanager van 2K Games, had het pakket überhaupt niet online moeten verschijnen. "Fouten gebeuren, soms buiten onze invloed", zegt Tobey. "Ik heb de leiding over de community, dus als je het gevoel hebt dat je niet goed bent behandeld, stap ik naar voren om te zeggen dat het mijn fout is. Maar in dit geval kan ik alleen mijn verontschuldigingen aanbieden en vertellen dat ik gisteravond om tien uur niet de Marketplace en het forum in de gaten hield. Dus dit werd pas ontdekt toen mijn communitymanager vanmorgen op het forum kwam."

De per abuis uitgebrachte DLC werd op Live Marketplace aangeboden voor 400 Microsoft-punten, bijna 5 euro. Dit terwijl aanvankelijk werd beloofd dat de content gratis zou zijn voor PC. Of consumenten die de niet werkende content hebben gekocht, hun geld terugkrijgen is niet duidelijk; Tobey belooft hierover snel duidelijkheid te geven.

DLC

De Protector Trials- en Minerva's Den-uitbreidingen zijn in de herfst van vorig jaar uitgebracht voor Xbox 360 en PlayStation 3. Het was eerst niet de bedoeling om de pakketten voor PC uit te brengen, maar na aandringen van de PC-community is 2K Games toch overstag gegaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou