DLC-pakketten Gran Turismo 5 vanaf 18 oktober beschikbaar | Gamer.nl

DLC-pakketten Gran Turismo 5 vanaf 18 oktober beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De downloadbare content bestaat uit de Course-, Racing Car-, Racing Gear- en Paint-pack. De Racing Car Pack bevat twaalf nieuwe racewagens, waaronder de Red Bull X2011 Prototype, en drie karts. De Course Pack biedt een nieuw circuit en een kartparcours. Met de Racing Gear Pack krijgen spelers negentig nieuwe kledingstukken en helmen voor hun coureur, de Paint Pack biedt tenslotte honderd nieuwe kleuren. De DLC is ook te koop als bundel.

De pakketten kosten los respectievelijk 4,99, 7,99, 2,99 en 1,99 dollar. De bundel met daarin alle DLC kost 11,99 dollar. Europese prijzen zijn nog niet bekendgemaakt. Op de website van Gran Turismo 5 is de volledige inhoud van de pakketten te bekijken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou