DLC Operation Flashpoint gratis voor PC-versie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het pakket, met de naam "Skirmish", introduceert vier nieuwe speelvelden voor de multiplayercomponent waarvan er twee in Infiltration- en twee in Annihilation-modus te spelen zijn. Daarnaast brengt de patch twee nieuwe speelvelden voor de modus Fire Team Engagement, die alleen of coöperatief kunnen worden gespeeld.

De downloadbare content verschijnt binnenkort ook voor de Xbox 360- en de PlayStation 3-versie. Gebruikers van die systemen zullen er echter wel voor moeten betalen. Het pakket kost voor Xbox 360-gebruikers 400 Microsoft-punten (4,80 euro). PlayStation 3-gebruikers moeten 3,99 euro betalen.

Patch

Naast de downloadbare content komt er vandaag ook een patch uit voor de PC-versie van het spel. Hierin is onder andere de synchronisatie en de lag in de multiplayermodus verbeterd. Een patch voor de Xbox 360-versie wordt ook vandaag verwacht. PlayStation 3-gebruikers zullen nog iets langer op de update moeten wachten. Hoeveel langer is niet bekendgemaakt.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou