'DLC Battlefield 1943 is een logische volgende stap' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de vraag of Dice meer games als Battlefield 1943 op Xbox Live Arcade aan gaat bieden, antwoordt Troed on dat hij het niet uitsluit, maar dat het ook belangrijk is om de huidige games te blijven onderhouden. "We hebben nog geen belangrijke downloadbare content voor 1943 uitgebracht en dat lijkt echt een logische stap om te maken." Het is nog niet bekend wat er in de downloadbare content zou kunnen zitten, al lijken nieuwe speelvelden voor de hand te liggen.

Download

Battlefield 1943 kwam vorige zomer uit voor Xbox 360 en PlayStation 3 en wordt nog verwacht voor PC. De game is een aangepaste versie van de kla ieke multiplayer-shooter Battlefield 1942 die in 2002 uitkwam voor PC. Deze nieuwe uitgave wordt alleen als download aangeboden voor een prijs onder de dertien euro. Voor dat bedrag kunnen 24 spelers tegelijk op 4 verschillende speelvelden tegen elkaar spelen.De game vestigde verschillende verkooprecords en is binnen anderhalve maand na de release een miljoen keer over de virtuele toonbanken gegaan. Het succes zorgde er in de eerste weken na release voor dat de servers van de game overbelast raakten.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou