DJ Hero-ontwikkelaars maken actievolle ritmegames voor iPhone, iPad | Gamer.nl

DJ Hero-ontwikkelaars maken actievolle ritmegames voor iPhone, iPad | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste game van de studio, die wordt geleid door de voormalige baas van FreeStyleGames, Chris Lee, heet Say What?!. In het spel moeten spelers op het juiste moment in een nummer het icoon aantikken dat bij de tekst hoort. Wordt in een liedje het woord "down" gezongen, dan moet de speler bijvoorbeeld een verkeersbord met een pijltje dat naar beneden wijst aantikken. Bij "run"  kan dat het icoon een rennende man zijn. Er zijn ook veel iconen die lijken op wat aangetikt moet worden, om het lastiger te maken voor de speler.

Say What?! maakt gebruik van een freemium-busine model: het spel zelf is gratis en wordt geleverd met een viertal nummers, waarvan een door een grote artiest die onder contract staat bij Sony Music. Willen spelers meer muziek, dan kunnen ze lo e nummers kopen in de App Store.

Trailer rippen? http://8linq.com/games.php


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou