DJ Hero-ontwikkelaar bezig met nieuw project | Gamer.nl

DJ Hero-ontwikkelaar bezig met nieuw project | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ontwikkeling van de DJ Hero-serie werd samen met Guitar Hero, True Crime en Tony Hawk begin dit jaar voor onbepaalde tijd stilgelegd. Bizarre Creations, de studio achter Blur, moest bovendien zijn deuren sluiten. Het bleef onduidelijk wat er met FreeStyleGames zou gebeuren.

"In de afgelopen drie maanden hebben we een aantal opties onderzocht voor de toekomst van onze studio bij Activision", zegt Jamie Jackson, producer van FreeStyleGames, tegenover Develop. "Vandaag kunnen we met onze fans en community het nieuws delen dat we doorgaan met onze sterke partnerschap met Activision en beginnen met het werk aan een nieuw innovatief project."

Design director David Osbourne verklaart dat het team is gekrompen en dat ongeveer 35 werknemers de studio moeten verlaten. "Hoewel we het heel erg jammer vinden dat we een aantal leden van de FreestyleGames-familie kwijtraken, twijfelen we er niet aan dat hun talenten veelgevraagd zullen zijn in de industrie."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou