DJ Hero gratis bij aanschaf DJ Hero 2-bundels | Gamer.nl

DJ Hero gratis bij aanschaf DJ Hero 2-bundels | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De actie is vooralsnog exclusief aangekondigd voor Europa en geldt alleen voor de DJ Hero 2-bundels. De twee delen samen zijn goed voor meer dan 170 nummers. DJ Hero 2 ligt vanaf 22 oktober in de winkel. Op dit moment is op Xbox Live Marketplace en PlayStation Store een demo te vinden van het spel, die alvast vier van de voor het spel karakteristieke mash-up's bevat.

Over DJ Hero 2

In DJ Hero 2 kunnen spelers met een daarvoor speciaal gemaakte draaitafelcontroller muziek maken. Nummers worden voltooid door op het ritme van de muziek een scratchplaat heen en weer te bewegen en gekleurde knoppen in te drukken. De game bevat ruim 70 mash-ups waarin muzieknummers van beroemde artiesten geremixt worden. Zo bevat de game onder andere de muziek van Lady GaGa, Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kanye West, Metallica en Rihanna. Deze nummers worden gemixt door te scratchen, cro -faden en samplen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou