Nieuws
nba 2k 23

Diverse gameplayverbeteringen in NBA 2K23 besproken

Game komt op 9 september uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Gisteren zijn er allerlei gameplayverbeteringen in NBA 2K23 ten opzichte van eerdere delen in de reeks onthuld.

Onlangs bracht 2K Games al de eerste gameplayvideo van de basketbalgame uit, en nu heeft het op de officiële website ook meer details gedeeld over wat spelers kunnen verwachten. Diverse verbeteringen zijn doorgevoerd dankzij feedback van spelers.

Zo is dribbelen, passen, verdedigen en schieten nog realistischer gemaakt, wat voor een authentieke ervaring moet zorgen. Zo zijn er nu zogenaamde 'schietattributen'; elke jump shot heeft unieke statistieken. Er zijn vijf nieuwe schietmeters om uit te kiezen en via de nieuwe seizoenen in het eerste jaar kunnen daar nog vijftien meer aan worden toegevoegd.

Ook zijn er nieuwe zogenoemde 'gesture combo's' toegevoegd en is Team Takeover op de schop gegaan, waardoor het hele team een enkele meter deelt. Op PS5 en Xbox Series X en S zal daarnaast betere AI voor de spelers, de manier waarop de bal reageert en de coaches aanwezig zijn.

Lees meer en bekijk bijbehorende video's in dit artikel. NBA 2K23 komt op 9 september uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

EA hecht nog veel waarde aan singleplayergames Amazing Bomberman voor Apple Arcade onthuld
0

Reacties op: Diverse gameplayverbeteringen in NBA 2K23 besproken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.