Diverse details over Call of Duty: Modern Warfare 2 gelekt

Diverse details over Call of Duty: Modern Warfare 2 gelekt

Er zouden diverse details over het waarschijnlijk eind volgend jaar te verschijnen Call of Duty: Modern Warfare 2 zijn uitgelekt, waaronder enkele drastische veranderingen voor de franchise.

VGC zegt deze details vorige week van bronnen te hebben vernomen. Zo zou de game een moraliteitssysteem hebben, alsmede meer goorheid in beeld dan anders en verbeterde AI. Vijanden zouden nu naar wonden op hun lichaam grijpen, schreeuwen en vloeken en realistischer reageren op de speler. Ook zouden wapens kunnen 'jammen'.

De campagne zou zich richten op gevechten tegen de Colombiaanse kartels in de oorlog tegen drugs. De campagne zou een stuk "ruiger" zijn dan het eerste deel, met veel gevechten in krappe ruimtes en moeilijke beslissingen om te maken. Task Force 141 zou terugkeren, zowel als speelbare personages in de campagne als operators in de multiplayer.

Infinity Ward zou met de komst van Modern Warfare 2 ook een nieuwe map voor Warzone willen leveren. Waar het in 2019 verschenen Verdansk op Modern Warfare was gebaseerd en het aankomende Caldera op Vanguard, moet de nieuwe map gebaseerd zijn op Modern Warfare 2. Diverse locaties uit de game worden aan elkaar gelinkt voor een grote map.

De nieuwe Warzone-map wordt echter ook gebruikt voor een nieuwe modus in Modern Warfare 2: een mix tussen PvP en PvE, vergelijkbaar met Hazard Zone uit het aankomende Battlefield 2042. De nog naamloze modus zou al enkele jaren in ontwikkeling zijn en laat spelers het samen opnemen tegen een computergestuurd kartel, terwijl er diverse doelen moeten worden behaald. Bronnen suggereerden dat de modus wellicht Zombies vervangt, maar dit is nog niet zeker.

Tot slot meldt CVG dat men ooit werkte aan een remaster van de multiplayer van de oorspronkelijke Modern Warfare 2, maar dat dit project opzij werd geschoven na het succes van de in 2019 verschenen Modern Warfare. Diverse onderdelen van deze nooit uitgekomen remaster zouden echter naar het volgend jaar te verschijnen Call of Duty: Modern Warfare 2 kunnen komen, waaronder maps en wapens.

Activision Blizzard heeft bovenstaande informatie niet bevestigd. Dat gaat voorlopig ook niet gebeuren, want aanstaande vrijdag staat de release van Call of Duty: Vanguard op stapel. De game komt dan uit op consoles en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit klinkt veelbelovend en is iets wat denk ik alleen goed tot zijn recht komt met de nieuwe generatie computers. Ben lichtelijk enthousiast iig.

0

Zeker zin in Modern warfare 2 (2022) !!. Hopelijk wordt het net zo dark/gorey als call of duty world at war.

0

Aanbevolen voor jou