Nieuws
Fall Guys

Diverse bugs in Fall Guys weggewerkt met patch

Game is sinds vorige week free-to-play

Geschreven door Michel Musters op
Mediatonic heeft een patch voor Fall Guys: Ultimate Knockout voor alle systemen uitgebracht waarmee diverse bugs worden weggewerkt.

Zo konden PS5-spelers niet meer in een potje komen wanneer ze in een party met vrienden zaten. De patch lost dat nu op. Verder worden diverse bugs in de Switch-versie weggehaald. Ook is een algemene bug verwijderd die er voor zorgde dat mensen in een party elkaar niet meer konden horen. In onderstaande tweets staan alle bugfixes vermeld.

Fall Guys: Ultimate Knockout kwam vorige week niet alleen uit op Xbox-consoles en Switch, de game ging ook free-to-play. Dat betekent dat iedereen het spel nu gratis kan spelen.

Eerder bleek al dat in de eerste 48 uur nadat Fall Guys gratis te spelen was meer dan 20 miljoen mensen het spel hebben opgestart. Er is cross-play beschikbaar tussen Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en pc, maar voor alle versies van het spel is wel een Epic Games-account nodig. De ontwikkelaar is immers overgenomen door Epic Games.

Dit artikel delen:

Lees meer

Valve levert vanaf deze week tweemaal zoveel Steam Deck-exemplaren Mario + Rabbids Sparks of Hope komt op 20 oktober uit
0

Reacties op: Diverse bugs in Fall Guys weggewerkt met patch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.