Dit zijn de launchgames voor Nintendo Switch | Gamer.nl

Dit zijn de launchgames voor Nintendo Switch | Gamer.nl

Nintendo heeft bekendgemaakt welke games tegelijkertijd met de Switch op 3 maart gaan verschijnen. Dit artikel wordt geüpdate naarmate er meer titels bekend worden.

Grote publiekstrekker is natuurlijk The Legend of Zelda: Breath of the Wild, die zowel op Nintendo Switch als op Wii U op 3 maart uitkomen. De game verschijnt in drie verschillende versies.

Op 3 maart verschijnt ook 1, 2, Switch, een multiplayergame die volgens Nintendo voor "face to face interaction" moet zorgen. De game wordt gespeeld met één JoyCon-controller per persoon, en bevat minigames waarin spelers kunnen tenni en, bloemen telen, zwaardvechten, gitaarspelen, en meer.

I Am Setsuna komt ook tegelijk met de Switch uit. De jrpg van Square Enix verscheen vorig jaar al op PlayStation 4, pc en (exclusief voor Japan) PlayStation Vita.

Super Bomberman R wordt vanwege het 33-jarige jubileum van de franchise ook naar Nintendo Switch gebracht.De nieuwste titel in de serie bevat een verhaalmodus, een multiplayermodus en baasgevechten.

Verder verschijnt tegelijkertijd met de Switch nog Just Dance 2017.

Dragon Quest Heroes 1 & 2 verschijnt in Japan met de release van de Switch. Of de bundel met de twee games op dezelfde datum in Europa verschijnt is nog niet bekend.

Nabij release

Een aantal games kregen ook "maart 2017" als releasedatum mee. Het is nog niet zeker of deze games tegelijk met de Switch verschijnen of enkele dagen of weken later. Het gaat hier om Snipperclips, Cut it out, together!, Has Been Heroes, Skylanders Imaginators, Disgaea 5 Complete, Puyo Puyo Tetris, Rayman Legends en Steep.


De Nintendo Switch verschijnt op 3 maart 2017 voor een verwachte adviesprijs van 299,99 euro.

Dit artikel wordt aangepast naarmate er meer titels bekend worden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou