Dissidia: Final Fantasy zal geen vervolg krijgen | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ondanks dat Di idia: Final Fantasy nog geen Europese releasedatum heeft, kunnen we wel al melden dat er volgens Square Enix geen vervolg zal komen. In ieder geval niet in de nabije toekomst.

In de gisteren uitgebrachte Di idia Ultimana strategy guide staat een interview met game director Tetsuya Nomura, waarin hij het volgende verteld: "Er zijn op dit moment geen plannen voor een vervolg. Om eerlijk te zijn wilde ik het een paar maanden geleden wel graag doen. Ik heb zelfs gesproken met de planning director en de lead programmer om over concepten te praten voor een eventueel vervolg. Ik vroeg ze te bedenken wat ze wilden en om zich voor te bereiden op een sequel. Helaas hebben omstandigheden binnen het bedrijf het plan volledig van de tafel geveegd. Het zal nu erg moeilijk worden om alsnog een vervolg te gaan ontwikkelen."

Wat die omstandigheden zijn, kan alleen maar naar geraden worden. Nomura sluit een vervolg in de toekomst echter niet compleet uit: "Als veel fans om Di idia II vragen, kan de situatie mi chien veranderen. Ik zal er graag over nadenken als dit zich voordoet."

Sinds de release in Japan op 18 december zijn er al bijna een miljoen exemplaren van Di idia over de toonbank gegaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou