Update: 'Marvel Heroes stopt een maand eerder' | Gamer.nl

Update: 'Marvel Heroes stopt een maand eerder' | Gamer.nl

Update: Disney stopt meer dan een maand eerder met de ondersteuning van Marvel Heroes dan aangekondigd. Het bedrijf zou eerst op 31 december stoppen, maar verschillende bronnen vertellen dat het 24 november stopt met het ondersteunen van de game.

Via Twitter laten verschillende werknemers weten dat ze zijn ontslagen, de dag voor Thanksgiving. Sommige werknemers geven zelfs aan dat zegeen ontslagvergoeding krijgen en dat de vrije dagen niet worden uitbetaald.

Disney heeft nog niet bevestigd of het morgen al stopt met de ondersteuning van Marvel Heroes.

Origineel bericht: Disney heeft bekendgemaakt te stoppen met het ondersteunen van de mmorpg Marvel Heroes.

Gazillion Entertainment heeft de free-to-play mmorpg Marvel Heroes ontwikkeld, die wordt omschreven als een Diablo-achtige game. Nu heeft Marvel Entertainment, eigendom van Disney, aangekondigd de samenwerking met Gazillion Entertainment stop te hebben gezet, waardoor Marvel Heroes offline gehaald wordt. Marvel laat GameSpot weten:

"Tot onze spijt delen wij mee aan onze Marvel Heroes-fans dat we onze relatie met Gazillion Entertainment hebben beëindigd en dat hierdoor de ondersteuning voor Marvel Heroes stop wordt gezet. We willen graag onze spelers bedanken die zich bij de Marvel Heroes-community hebben aangesloten. We zullen jullie op de hoogte houden."

Volgens Kotaku is de communicatie tu en Marvel en Gazillion al langere tijd gestopt en gaat het hier dus niet om een plotseling besluit.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou