Disney Speedstorm komt pas in 2023 uit

Disney Speedstorm komt pas in 2023 uit

Kartracer Disney Speedstorm is uitgesteld naar 2023. Een precieze datum is er nog niet.

De game stond eigenlijk nog gepland voor een release dit jaar, maar dat is volgens ontwikkelaar Gameloft niet meer haalbaar, mede dankzij de feedback van een bèta eerder dit jaar.

De studio wil de extra tijd gebruiken om te voldoen aan de verwachtingen van Disney-fans. "We willen dat ze niet alleen vermaakt worden, maar plezier halen uit de snelle en competitieve race-ervaring die ze hopelijk nog jaren blijven spelen." De extra tijd moet "een meer immersieve race-ervaring opleveren, met meer opties om te customizen, gamemodi en meer."

Disney Speedstorm bevat diverse personages en omgevingen bekend uit Disney- en Pixar-films, waaronder Mickey, Goofy, Donald en Mulan. De game heeft ook diverse power-ups en elk personage heeft een speciale move.

Het spel wordt free-to-play, maar er komen wel (betaalde) seizoenen naar het spel waarmee nieuwe parcoursen en racers worden toegevoegd. Ook bevat de game cross-platform play. Het spel moet ergens in 2023 uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, Epic Games Store en Microsoft Store.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou