Disney en Wargaming ook niet op E3-beursvloer | Gamer.nl

Disney en Wargaming ook niet op E3-beursvloer | Gamer.nl

Zowel Wargaming, uitgever van onder andere World of Tanks en World of Warships, als Disney, hebben dit jaar geen stand op de beursvloer van E3, de meest bekende gamebeurs ter wereld.

Een woordvoerder van Wargaming laat weten dat spelers hun belangrijkste prioriteit zijn en dat E3 daarom niet binnen hun strategie valt. Disney laat weten dat ze "additionele manieren opzetten om hun content direct naar fans te krijgen deze zomer".


E3 trekt jaarlijks zo'n 50.000 bezoekers, maar is officieel alleen toegankelijk voor journalisten en mensen werkzaam in de game-industrie. Omdat de wereldwijde gamepers aanwezig is, bereikt het laatste nieuws en hands-on impre ies van aankomende games wel gamers via internet en magazines.

Eerder lieten Electronic Arts en Activision Blizzard al weten niet op de beursvloer aanwezig te zijn. Wel zijn games van de uitgevers mogelijk op stands van andere bedrijven, zoals Sony PlayStation en Microsoft Xbox, aanwezig. Ook wordt de nieuwe Call of Duty van Activision, ontwikkeld door Infinity Ward, getoond op Sony's persconferentie. Diverse bedrijven houden de dag voordat E3 opengaat persconferenties waarop de nieuwste games worden onthuld.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou