Nieuws
Disintegration

Disintegration is dit weekend gratis speelbaar

Doet hopelijk wonderen voor de spelersaantallen

Geschreven door Michel Musters op
De shooter Disintegration kan van 30 juli tot en met 2 augustus gratis gespeeld worden.

Het gratis weekend is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Mensen die daarna verder willen spelen kunnen gebruikmaken van veertig procent korting. Deze actie geldt van 28 juli tot 3 augustus op Xbox One, van 30 juli tot 6 augustus op Steam en van 22 juli tot 8 augustus op PlayStation 4.

De sci-fi shooter, gesitueerd in een wereld waarin ziektes en overbevolking grote problemen veroorzaken voor de mensheid, laat spelers controle uitoefenen over een mech en AI-teamgenoten. Naast een uitgebreide multiplayer bevat de game ook een singleplayercampagne.

Disintegration wordt ontwikkeld door V1 Interactive. Aan het hoofd van het project staat Marcus Lehto, die mede verantwoordelijk was voor het bedenken van Halo bij Bungie.

Disintegration is niet onverdeeld positief ontvangen door de media en gamers. Gamer.nl schreef in de recensie: "Disintegration is gebouwd op een fantastisch idee, maar valt uit elkaar door de belabberde uitvoering. Met een generiek uiterlijk en middelmatige gameplay is het weinig aansprekend, wat ook blijkt uit het feit dat je nu al nauwelijks een match kunt vinden."

Dit artikel delen:

Lees meer

Stripschrijver hint mogelijk naar nieuwe Injustice-game Nieuwe Cyberpunk 2077-artwork toont Night City-wijk Pacifica
1

Reacties op: Disintegration is dit weekend gratis speelbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    TheChief

    • 28 juli 2020 12:03
    Is dit niet die game waarin je voornamelijk met een soort van gliders speelt? Zag er aanvankelijk wel leuk uit maar de gameplay zoals getoond in Youtube-videos was nogal basaal, met weinig diepgang.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.