Disintegration is dit weekend gratis speelbaar

Disintegration is dit weekend gratis speelbaar

De shooter Disintegration kan van 30 juli tot en met 2 augustus gratis gespeeld worden.

Het gratis weekend is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Mensen die daarna verder willen spelen kunnen gebruikmaken van veertig procent korting. Deze actie geldt van 28 juli tot 3 augustus op Xbox One, van 30 juli tot 6 augustus op Steam en van 22 juli tot 8 augustus op PlayStation 4.

De sci-fi shooter, gesitueerd in een wereld waarin ziektes en overbevolking grote problemen veroorzaken voor de mensheid, laat spelers controle uitoefenen over een mech en AI-teamgenoten. Naast een uitgebreide multiplayer bevat de game ook een singleplayercampagne.

Disintegration wordt ontwikkeld door V1 Interactive. Aan het hoofd van het project staat Marcus Lehto, die mede verantwoordelijk was voor het bedenken van Halo bij Bungie.

Disintegration is niet onverdeeld positief ontvangen door de media en gamers. Gamer.nl schreef in de recensie: "Disintegration is gebouwd op een fantastisch idee, maar valt uit elkaar door de belabberde uitvoering. Met een generiek uiterlijk en middelmatige gameplay is het weinig aansprekend, wat ook blijkt uit het feit dat je nu al nauwelijks een match kunt vinden."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit niet die game waarin je voornamelijk met een soort van gliders speelt? Zag er aanvankelijk wel leuk uit maar de gameplay zoals getoond in Youtube-videos was nogal basaal, met weinig diepgang.

0

Aanbevolen voor jou