Dishonored 2 en Metro Exodus nu op PlayStation Now

Dishonored 2 en Metro Exodus nu op PlayStation Now

Dishonored 2, Metro Exodus en Nascar Heat 4 staan vanaf vandaag op PlayStation Now.

Dat heeft Sony aangekondigd via PlayStation Blog. Metro Exodus is het meest recente deel in de shooterreeks van 4A Games die zich afspeelt in een post-apocalyptisch Rusland. Het spel puilt uit van de gemuteerde monsters. Dishonored 2 laat spelers kiezen tussen het besturen van Empress Emily Kaldwin of beschermer Corvo Attano. Met speciale krachten verkennen spelers de prachtig vormgegeven spelwereld. Nascar Heat 4 is de officieel gelicenseerde Nascar-racegame.

PlayStation Now maakt gebruikt van cloud gaming om iedere maand nieuwe games te leveren aan de gebruiker. Dit systeem zorgt ervoor dat spelers honderden PS4, PS3 of PS2-games kunnen streamen op hun PlayStation 4 of pc. Ook kunnen zij ruim 300 PlayStation 4-games downloaden op hun console. Vorige maand kondigde Sony aan dat er inmiddels meer dan 2,2 miljoen PS Now-abonnees zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

yess een oprechte yess voor Nascar heat 4!! op één of andere manier vind ik die nascar games erg leuk.. en ik heb alle race games gespeeld... en ja je stuurt altijd links en er is niks aan bla bla jadieja… maar er zit veel meer in dat spel.. vet dit!

0

Aanbevolen voor jou