Disgaea: The Hour of Darkness in mei naar Europa | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Koei heeft aangekondigd dat het de hit-RPG Disgaea: The Hour of Darkne in mei dit jaar in Europa uit zal brengen. Na twee jaar slapen ontwaak je in dit spel als Laharl, de kroonprins van Netherworld. Tijdens je dutje van twee jaar is je vader overleden en bij het ontwaken weet je wat je te doen staat: de nieuwe leider van Netherworld worden. Demonen hebben in de tu entijd immers het land in hun macht weten te krijgen.

Disgaea is al een groot succes in de Verenigde Staten en dit is vooral te wijten aan het unieke concept dat achter het spel schuil gaat. Zo zal de gecombineerde kracht van je partyleden voor sterkere aanvallen zorgen en kan je met speciale kristallen bepaalde patronen op de map van eigenschappen voorzien die je teamleden en vijanden nieuwe abilities geven. Verder zal het voor de speler zelfs mogelijk zijn om ín voorwerpen te gaan en er zo voor zorgen dat deze items nieuwe mogelijkheden krijgen.

Verder blinkt Disgaea ook uit vanwege de grote vrijheid die je krijgt. Zo kent het spel meerdere eindes en kan je tu en de verschillende gevecht tages door je eigen pad kiezen, je party healen bij het kasteel, handelen en nieuwe karakters creëren.

De makers beloven ons alvast meer dan 40 uur gameplay, een grote nadruk op humor en de mogelijkheid je leger samen te stellen uit maar liefst 150 verschillende karakterkla en. In mei van dit jaar kunnen de RPG fans met een PS2 van al dit moois genieten. Meer over het spel lees je op de officiële website, alwaar onder andere de gameplayregels uitgebreid uit de doeken gedaan worden.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou