Disgaea krijgt in februari 2016 pc-port | Gamer.nl

Disgaea krijgt in februari 2016 pc-port | Gamer.nl

Disgaea: Hour of Darkness krijgt in februari 2016 een pc-versie. Onlangs verscheen een Steam-pagina voor het spel. Het is de eerste keer dat een Disgaea-game op pc verschijnt.

De port bevat alle content die ook in Disgaea: Afternoon of Darkne zat. Deze verscheen op de PlayStation Portable en Nintendo DS. Deze twee versies zijn op hun beurt heruitgaves van het origineel dat in 2004 op de PlayStation 2 verscheen.

Extra's
De pc-versie bevat enkele Steam-features zoals achievements. Verder krijgt de pc-versie een nieuwe user interface en ondersteunt besturing met toetsenbord en muis.

Disgaea: Hour of Darkne is een strategie-rpg met turn based gevechten. Deze confrontaties spelen zich af op een slagveld verdeeld in vakjes. Spelers kunnen hun tegenstanders verslaan, maar ook innemen en aan hun zijde laten vechten.

Het grootste deel van de Disgaea-reeks is alleen beschikbaar op PlayStation-platforms: PS2, PS3, PS4 en PSP. Het recentste deel in de serie is Disgaea 5: Alliance of Vengeance, dat in oktober op de PS4 uitkwam.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou