Discovery Tour uit Assassin's Creed-games week lang gratis verkrijgbaar

Discovery Tour uit Assassin's Creed-games week lang gratis verkrijgbaar

Gamers kunnen een week lang gratis aan de slag met de Discovery Tour, een educatieve modus in zowel Assassin's Creed Origins als Odyssey.

In de Discovery Tours krijgen spelers een tour zonder gevechten of missies door het oude Egypte (Origins) en Griekenland (Odyssey). Hoewel beide spellen niet compleet realistische weergaven van de geschiedenis bieden, komen in de Discovery Tour wel alleen feiten aan bod.

De modus kan gratis gedownload worden via Uplay en is tot 21 mei beschikbaar als onderdeel van Ubisoft's Play Your Part, Play at Home-campagne.

Ubisoft werkt ondertussen aan een nieuw deel in de Assassin's Creed-reeks, Assassin's Creed Valhalla. Het spel draait om Vikingen en moet dit najaar verschijnen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Gamers kunnen een week lang gratis aan de slag met de Discovery Tour.." "FREE to download and keep" Na het activeren is hij gewoon voor altijd in je bibliotheek beschikbaar, dus niet maar voor een week aan de slag. Uiteraard wel binnen deze week een keertje aanklikken. Naast de twee Discovery tours zijn ook nog een aantal andere games gratis beschikbaar: Might and Magic Chess Royale en Rabbits coding!

0
test

@Magister titel klopt daarentegen weer wel, hij is een week lang gratis verkrijgbaar

0

Aanbevolen voor jou