Disaster Report 4 geannuleerd wegens situatie Japan | Gamer.nl

Disaster Report 4 geannuleerd wegens situatie Japan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Japanse Disaster Report-ontwikkelaar Irem heeft een bericht over de annulering op de website van de game geplaatst. In dit bericht verontschuldigt het bedrijf zich tegenover iedereen die met de game verbonden is en tegenover de fans. De afgelopen dagen steeg de game in de verkooplijsten van Amazon Japan.

Het doel in Disaster Report 4 is om te ontkomen uit een Japanse stad die is verwoest na een grote aardbeving. Spelers moeten veilige routes vinden door vernietigde gebouwen en krijgen te maken met mensen die in paniek vluchten. De game zou deze lente uitkomen voor PlayStation 3.

Uitgesteld

Daarnaast zijn MotorStorm: Apocalypse en Yakuza: Of the End uitgesteld in Japan. In MotorStorm racet de speler door een stad die door natuurrampen is verwoest. Yakuza: Of the End is een zombiegame die een verwoest centrum van een Japanse stad bevat. Deze titels komen uiteindelijk nog wel uit in Japan, maar het is niet bekend wanneer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou