Dirt Showdown aangekondigd, downloadbaar en meer arcade | Gamer.nl

Dirt Showdown aangekondigd, downloadbaar en meer arcade | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game komt in  mei 2012 uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360 en wordt door GameSpot omschreven als een spin-off-game die de extreme sports-elementen uit Dirt 2 combineert met de Gymkhana-evenementen uit deel 3. Hier worden vervolgens actie-elementen uit Destruction Derby aan toegevoegd.

Codemasters heeft gekozen voor deze insteek, omdat niet alle Dirt 2-fans konden waarderen dat Dirt 3 meer de kant van een simulatiegame op ging. De besturing van Showdown is dan ook aangepast ten opzichte van eerdere Dirt-games zodat deze beter past bij het karakter van de downloadbare racegame. Dit houdt in dat het makkelijker is om de wagens op de baan te houden en om stunts uit te voeren. Dirt Showdown kent drie verschillende soorten races, een online multiplayermodus voor acht en een splitscreenmodus voor twee spelers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou