Dirt Rally vanaf vandaag beschikbaar op Steam | Gamer.nl

Dirt Rally vanaf vandaag beschikbaar op Steam | Gamer.nl

De racegame Dirt Rally is vanaf vandaag beschikbaar op Steam. Dit bevestigt ontwikkelaar Codemasters. 

“De lancering op Steam Early Acce was een doorslaand succes”, zegt Frank Sagnier, de CEO van Codemasters. “We zijn nu klaar om de definitieve versie van het spel op pc te lanceren. Na dit succes op de pc en gesteund door de grote vraag onder onze spelers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat Dirt Rally vanaf 5 april 2016 verkrijgbaar zal zijn op consoles.”

Naast de release op Steam verschijnt vandaag ook een nieuwe update genaamd Winter Wonderland, waarin een nieuwe rally plaatsvindt in het Zweedse Värmland-gebied. Codemasters heeft voor deze update een nieuwe ‘soft edge’-technologie ontwikkeld die de dichtheid van sneeuw nabootst. Dit geeft spelers de mogelijkheden tegen sneeuwhopen aan te ‘leunen’, waardoor ze betere tijden kunnen behalen. De Winter Wonderland-update is gratis voor alle Dirt Rally Early Acce -spelers.

De update voegt daarnaast twee nieuwe wagens aan het spel toe: de Hyundai Rally en de Volkswagen Polo Rally. De Winter Wonderland-update ondersteunt ook de Steam Workshop en verbetert de wereldwijde kla ementen en League-ondersteuning.

Meer informatie over Dirt Rally op consoles wordt binnenkort bekendgemaakt. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou