Nieuws
Dirt Rally

Dirt Rally gratis via Humble Bundle

Maar je moet je wel inschrijven op de nieuwsbrief

Geschreven door Dagmar De Groot op
Dirt Rallyis tijdelijk gratis te downloaden via de website van Humble Bundle. Wel moeten geïnteresseerden zichinschrijven op de nieuwsbrief van Humble Bundle, waarna er toegang verleend wordt om de game te installeren.

Dirt Rally is in 2015 uitgekomen voor PlayStation 4, Xbox One en in 2016 voor pc. De game heeft later ook Oculus Rift-ondersteuning gekregen. Dirt Rally is een race-game puur gericht op rallyracen. Spelers concurreren in getimede stage-evenementen op asfalt of off-road in wisselende weersomstandigheden. Racers worden constant uitgedaagd door sneeuw, ijs, asfalt en modder. Er zijn meer dan veertig wagens en zes verschillende rally’s met meer dan zeventig etappes.

Lees hier onze review van Dirt Rally uit 2015, “Rallyrijden valt in niets te vergelijken met al die andere racegames. Dat pure. Het gevoel dat alleen jij verantwoordelijk bent voor wat er gebeurt. De zoektocht naar honderdsten van een seconde. De euforie wanneer je ronkende Stratos als eerste over de finish komt. Weinig games geven zo’n kick als een goede rallygame die geeft. En Dirt Rally is zo’n goede rally-game.”

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste gameplay van The Sinking City voor Switch verschenen Ancestors: The Humankind Odyssey verkiest mysterie boven gameplay
1

Reacties op: Dirt Rally gratis via Humble Bundle

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    SuperDre

    • 30 augustus 2019 18:21
    Thanx.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.