Dirt 4 aangekondigd voor consoles en pc | Gamer.nl

Dirt 4 aangekondigd voor consoles en pc | Gamer.nl

Dirt 4 is vandaag aangekondigd voor Xbox One, PlayStation 4 en pc en moet deze zomer verschijnen. Een korte trailer demonstreert de nieuwe racegame.

De ontwikkelaar achter Dirt 4 is Codemasters. Onder andere de Colin McRae-games en recente Formule 1-titels zijn ontstaan bij deze Britse gamestudio. Vorig jaar verscheen Dirt Rally, een spin-off van de Dirt-franchise, die zich richtte op het afleveren van een authentieke rally-ervaring. Dirt 4 moet het realisme uit Dirt Rally combineren met de toegankelijkere gameplay van het in 2010 verschenen Dirt 3.

Dirt 4 biedt spelers de nieuwe Your Stage-modus aan. Hiermee kan met gemak een eigen rallystage gecreëerd worden door een locatie te kiezen en eigen parameters in te stellen. Hier kunnen uiteenlopende banen mee worden gemaakt, van eenvoudige routes voor beginners, tot technische banen met veel uitdaging.

In totaal bevat Dirt 4 meer dan vijftig auto's waaronder de Mitsubishi Evolution VI, Subaru WRX STi NR4 en de Ford Fiesta R5. De racegame bevat vijf locaties die ieder een groot aantal routes heeft. Hiernaast worden spelers meegenomen naar vijf banen uit de Fia World Rallycro -kampioenschappen. In de Land Rush-modus is het tevens mogelijk om ook met trucks en buggy's te racen in Californië, Nevada en Mexico.

Dirt 4 is vanaf 9 juni beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou