DirectX11-patch Shogun 2 komt in mei | Gamer.nl

DirectX11-patch Shogun 2 komt in mei | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Laycock zegt dat The Creative A embly in de weken sinds de lancering van Shogun 2 op 15 maart hard heeft gewerkt aan het verbeteren van de game. Problemen die aangekaart worden door leden van de community krijgen daarbij voorrang. "Dus we gaan een aantal vrij belangrijke verbeteringen uitrollen in de komende weken en maanden. Het eerste stadium hiervan is Patch 2 die [...] de engine ook zal upgraden naar DirectX 11." De tweede patch zal tevens ondersteuning bieden voor anti-aliasing. 

Ook sprak Laycock over het verbeteren van de Shogun 2-multiplayer. "Sinds de lancering van Shogun 2 zijn we weggeblazen door het succes van de multiplayer. Echter, de multiplayerproblemen die velen van jullie hebben aangekaart vereisen onze aandacht, dus dat is ook een grote prioriteit. Je kunt een hoop oplo ingen en aanpa ingen verwachten in Patch 2 en de patches daarna."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou