'DirectX 11-ondersteuning Crysis 2 binnen 2 tot 3 maanden' | Gamer.nl

'DirectX 11-ondersteuning Crysis 2 binnen 2 tot 3 maanden' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ontwikkelaar Crytek is volgens deze bron in november 2010 begonnen met de ontwikkeling van DirectX 11-ondersteuning voor zijn shooter, maar heeft het project niet kunnen afmaken voor de lancering van Crysis 2 aflopen week. Onlangs kwam het gerucht naar buiten dat een dergelijke patch binnenkort zou verschijnen, een communitymanager van Crytek zei gisteren dat dit niet het geval is.

Crysis 2 speelt zich af in de toekomst en plaatst spelers in een wereld die is verwoest door een reeks klimaatrampen. De maatschappij staat op de rand van de afgrond en juist op dat moment keren de buitenaardse wezens terug naar aarde met een leger om de mensheid te vernietigen. Hun aanval begint in New York. De stad staat in vuur en vlam, in de straten patrouilleren de buitenaardse strijdkrachten en de inwoners worden geveld door een epidemie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou