Nieuws
animal crossing new horizons

Animal Crossing Direct wordt op 15 oktober uitgezonden

Nieuwe content voor de populaire Switch-game

Geschreven door Michel Musters op
De Direct-uitzending rondom nieuwe content voor Animal Crossing: New Horizons wordt op 15 oktober uitgezonden, zo heeft Nintendo aangekondigd.

De Direct-uitzending begint om 16:00 uur Nederlandse tijd en neemt ongeveer twintig minuten in beslag. Hierin wordt de content die in november naar de Switch-game komt uitgelicht. De Direct-uitzending komt op het YouTube-kanaal van Nintendo te staan.

In de Nintendo Direct van vorige maand liet Nintendo al weten dat er in november nieuwe content naar Animal Crossing: New Horizons komt en dat het bedrijf ergens in de toekomst er een specifieke Direct aan zou wijden, maar toen was nog geen datum bekend.

In die Direct werd in ieder geval gehint naar de toevoeging van het Roost-koffiehuis (in Nederland bekend als het Til-koffiehuis), dat wordt gerund door Brewster. Spelers konden hier in voorgaande games koffie kopen en er zelf werken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rechtstreeks PS3- en Vita-games via PS Store kopen binnenkort onmogelijk Far Cry 6 is geen revolutie, maar wel een goede Far Cry
0

Reacties op: Animal Crossing Direct wordt op 15 oktober uitgezonden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.