'Direct-achtige Xbox-presentatie laat niet lang meer op zich wachten'

'Direct-achtige Xbox-presentatie laat niet lang meer op zich wachten'

Microsoft zou ergens binnenkort een presentatie houden met aankomende Xbox- en pc-games.

Dat claimt Windows Central-journalist Jez Corden op Twitter. Eind vorig jaar gingen er al geruchten over een mogelijk Xbox-evenement, maar Corden lijkt nu zeker van zijn zaak dat dit nog onaangekondigde evenement niet lang meer op zich laat wachten. Daarbij zou het meer in de stijl van een Nintendo Direct-uitzending zijn.

Corden: "Je hoeft waarschijnlijk niet lang meer te wachten, maar 'showcase' is misschien een groot woord. Direct misschien? Ik weet de schaal (van het evenement) nog niet zeker, maar verwacht geen gigantische show vergelijkbaar met E3. Sommigen lijken heel veel te verwachten."

Veel mensen verwachten binnenkort een presentatie, omdat diverse releasedata van Xbox-games die dit jaar gepland staan nog niet zijn aangekondigd, waaronder voor Starfield, Redfall en Forza Motorsport. Ook heeft Microsoft nog geen Game Pass-games voor deze maand aangekondigd - fans speculeren dat dit wellicht ook op het evenement gebeurt.

Hoe dan ook heeft Microsoft nog geen officiële presentatie aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

De grootte van het evenement zou totaal geen verschil moeten maken met de resultaten. En met welke soort games. Als ze 20 games laten zien op een E3 achtige grote show als met een hoop gebrabbel of ze laten diezelfde games in een direct achtige manier zien dan is het hetzelfde. Dus waarom zijn de verwachting zo hoog? Verwacht iedereen serieus een groot evenement? Ik zou zeggen gewoon een mooie presentatie in elkaar knippen en plakken en mooie games laten zien. Dat is want de echte fan nodig heeft. En niet al te veel poespas wat mij betreft. Als ik eerlijk ben vind ik de directs daarom zo goed. Ik wordt niet afgeleid door van alles. Ik doe daarom precies wat Nintendo wil dat ik doe. Aandachtig naar de games kijken. Dat is pure regie over hoe ik naar de games ga kijken. Hoe meer je gaat afleiden hoe meer ik het gevoel heb dat er een reden is om mij af te leiden. Dus dan ben ik kritischer of gewoon al na 5 minuten klaar en zie de updates wel op gamer. Dus als ik Microsoft was zou ik sowieso niet met al te grote uitgepakte evenementen/shows komen maar gewoon een goede video van een uur met puur trailers van games. Games games games. Gameplay, reveals , hands-on. Dat is wat Nintendo al jaren succesvol doet. Of je inhoud dan leuk vind of niet, het systeem van no nonsens, no distractions presentatie is blijkbaar een goed systeem. En in ieder geval voor mij.

0

Aanbevolen voor jou