Nieuws
Exoprimal

Dino Crisis-producent werkt mee aan nieuwe dinogame Exoprimal

Hij lijkt "nauw betrokken" te zijn

Geschreven door Michel Musters op
Dino Crisis-producent Hiroyuki Kobayashi heeft bevestigd dat hij meehelpt aan de ontwikkeling van het pas aangekondigd Exoprimal.

Toen Exoprimal vorige week onthuld tijdens de State of Play-livestream, werden snel vergelijkingen met de Dino Crisis-reeks gemaakt. De game is immers ook van Capcom en bevat dinosauriërs als vijanden.

Nu heeft Kobayashi via een Japanstalige tweet duidelijk gemaakt dat hij "nauw betrokken" is bij de ontwikkeling van een nieuwe game. Daarna vertelde hij aan welke games hij allemaal heeft gewerkt, en sloot hij die lijst af met Exoprimal. Kobayashi was medeontwerper van de eerste Dino Crisis en producent van Dino Crisis 2 en 3.

Exoprimal is een multiplayergame waarin twee teams van vijf spelers moeten zien te overleven tussen allerlei dinosauriërs. Het team dat als laatste overleeft heeft gewonnen. De game speelt zich af in 2040, waarbij dinosauriërs uit het niets zijn verschenen en complete steden verwoesten. Exoprimal moet ergens in 2023 uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Intel investeert 33 miljard euro in nieuwe Europese chipfabrieken PS5- en Xbox Series-update voor The Crew 2 aangekondigd
1

Reacties op: Dino Crisis-producent werkt mee aan nieuwe dinogame Exoprimal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    do365nic

    • 15 maart 2022 20:20
    Ik vond deze game er zo 'meh' uitzien

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.