Dino Crisis komt mogelijk naar vernieuwde PlayStation Plus

Dino Crisis komt mogelijk naar vernieuwde PlayStation Plus

Mogelijk komt de klassieke Capcom-franchise Dino Crisis naar het vernieuwde PlayStation Plus.

Via de hoogste 'tier' op het nieuwe PlayStation Plus, dat vanaf 23 juni ook in Europa beschikbaar is, kunnen mensen diverse klassieke PlayStation-games spelen. Hoewel er al diverse games die op de service komen te staan bekend zijn gemaakt, zou Dino Crisis in de toekomst ook wel eens toegevoegd kunnen worden.

Een promotionele banner op de Aziatische versie van PlayStation Network, waar het nieuwe PlayStation Plus sinds eerder deze week beschikbaar is, toont namelijk het personage Regina uit Dino Crisis. Dat is opvallend, aangezien Dino Crisis vooralsnog niet voor de service is aangekondigd. Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien van mensen die de banner in kwestie hebben gefotografeerd.

De eerste Dino Crisis verscheen in 1999 op PlayStation en is ontwikkeld door het team achter de Resident Evil-reeks. De gamereeks kent dan ook veel gelijkenissen met laatstgenoemde franchise, behalve dat spelers moeten zien te overleven terwijl dinosauriërs op hen jagen. Er kwamen verschillende vervolgen uit - het meest recente deel is het in 2003 verschenen Dino Crisis 3.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet nodig, origineel staat hier te blinken in het rek. Een vervolg zou eerder welkom zijn!

0
test

@Srebseig Vet Voor mij wel een aangename welkom. Ik heb de dubbel cd van metal Gear hier thuis liggen. Hoop stiekem dat die ook komt

0

Aanbevolen voor jou