'Digitale versie Final Fantasy 7 Remake komt niet eerder uit'

'Digitale versie Final Fantasy 7 Remake komt niet eerder uit'

Square Enix heeft benadrukt dat de digitale versie van Final Fantasy 7 Remake niet eerder uitkomt.

Dit terwijl diverse consumenten de fysieke versie van de game al wel hebben ontvangen. Square Enix heeft fysieke exemplaren van de game namelijk eerder naar regio binnen Europa en Azië verstuurd. Dit vanwege de verstoring in distributie van fysieke games wereldwijd in verband met het coronavirus. Op het internet zijn inmiddels al diverse impressies en spoilers te lezen van mensen die de game in het bezit hebben.

Ondanks de verspreiding van de fysieke editie, kunnen mensen die het spel digitaal willen kopen dus niet eerder aan de slag. De uitgever meldde op zijn website: "We begrijpen de frustratie bij het zien dat de game op sommige locaties al te koop is, maar het overgrote deel van de exemplaren staat gepland om op 10 april in winkels te arriveren. De digitale release nu aanpassen kan daarbij voor logistieke problemen zorgen die de digitale lancering voor iedereen in de war schopt. We blijven ons houden aan de digitale release van 10 april."

Final Fantasy 7 Remake komt dus officieel op 10 april uit voor PlayStation 4.

Final Fantasy 7 Remake

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mijn exemplaar gister binnen gekregen! Ik begin vanavond :)

0

@niqomipa amai zijn er nog altijd mediamarkten / winkels open (in Nederland?) Dat is al weken geleden dat er hier in België nog een winkel open was. Ik moet me helemaal op online shops verlaten. Terwijl ik aan de Nederlandse grens woon die we niet mogen oversteken. Alle begrip ik hou me netjes aan de regels om niemand te besmetten.

0

Aanbevolen voor jou