Digitale Switch-games nu op meerdere Switch-apparaten speelbaar | Gamer.nl

Digitale Switch-games nu op meerdere Switch-apparaten speelbaar | Gamer.nl

Via de gisteren uitgekomen update 6.0.0 voor de console kunnen digitale games van één speler nu op meerdere Switch-consoles worden afgespeeld.

Spelers kunnen hun eigen console als 'primaire console' aangeven in het menu. Vervolgens kan er op een andere Switch - bijvoorbeeld een tweede console in het huis of de Switch van een vriend - worden ingelogd en kan de account van de speler daar ook op worden geactiveerd. Vervolgens kunnen alle digitale games van die speler ook op de andere console worden gedownload en gespeeld.

Wel zijn er restricties aan deze feature. De games kunnen alleen gespeeld worden via de account van de speler in kwestie met een internetconnectie. Maar één speler kan vervolgens op een bepaald moment het spel spelen - de game in kwestie kan niet tegelijk door beide spelers gespeeld worden. De feature is vooral handig voor mensen of families met meerdere Switch-consoles.

Ook nieuw is de mogelijkheid om vier gemaakte screenshots tegelijk in één social media post te plaatsen. Natuurlijk heeft Nintendo ook het betaalde Switch Online-abonnement toegevoegd, inclusief de mogelijkheid om oude NES-games te spelen. Lees er hier alles over.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou