Digitale PSP-games blijven worden verkocht via PS3 en Vita

Digitale PSP-games blijven worden verkocht via PS3 en Vita

Ondanks dat de digitale PSP-winkel vandaag offline gaat, blijven digitale PSP-games worden verkocht via de digitale winkels van PlayStation 3 en Vita.

Dat heeft Sony PlayStation bevestigd middels een update via zijn ondersteuningspagina voor offline gehaald apps en services. Kotaku heeft deze informatie inmiddels bevestigd.

Het is vanaf vandaag niet meer mogelijk om digitale games via de digitale PSP-winkel te kopen, maar mensen kunnen dat dus nog wel doen via PlayStation 3 en Vita. Ook is het, zoals eerder gemeld, nog altijd mogelijk om eerder gekochte PSP-games op de PSP zelf te downloaden.

Eerder dit jaar kondigde Sony aan dat de digitale winkels van de PSP, PS3 en Vita deze zomer voorgoed offline zouden gaan. Dit leverde kritiek op van gamers, vooral omdat diverse games alleen digitaal zijn verschenen en er dus geen manier meer zou zijn om de spellen te kopen. Sony gaf uiteindelijk toe dat het een verkeerde beslissing was en meldde dat de winkels van de PS3 en Vita online zouden blijven.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Blijven worden verkocht?

0
test

Blijven worden verkocht? 'Blijven te koop' bedoel je waarschijnlijk...

0

Aanbevolen voor jou