Digitale downloadservice Gametron gelanceerd | Gamer.nl

Digitale downloadservice Gametron gelanceerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op dit moment zijn er al honderden games van uitgevers als 2K Games, Ubisoft, Codemasters, Capcom en 1C Entertainment beschikbaar. Later deze maand zullen er ook games van Electronic Arts beschikbaar zijn. Daarmee is Gametron.nl de enige website in Nederland, naast de website van EA zelf, waar games van deze uitgever digitaal worden aangeboden.

Iedereen die zich op 4 november en 5 november registreert op Gametron.nl, ontvangt na registratie een introductiekorting van 10 procent op het gehele a ortiment. Het is mogelijk voor Gamer.nl-bezoekers om hun account te koppelen aan Gametron. Hierdoor verloopt de registratie sneller. Uiteraard gebeurt deze koppeling alleen na expliciete toestemming (opt-in) van de gebruiker.

Dimitri Heikamp, Manager Busine Development Games: "Consumenten zullen merken hoe gemakkelijk en fun het is om topgames te downloaden en direct te spelen. We hebben daarbij aan iedere doelgroep gedacht: core gamers kunnen al inloggen met hun huidige Gamer.nl of InsideGamer account en op dag van release direct hun favoriete games spelen. Families of kinderen kunnen juist weer gemakkelijk een leuk spel kiezen uit ons brede a ortiment en deze thuis spelen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou