Digital Foundry test Xbox Series X-update voor Gears 5

Digital Foundry test Xbox Series X-update voor Gears 5

Gears 5 is een van de backward compatible games die op de lancering van de Xbox Series X een forse update krijgt. Techsite Digital Foundry heeft deze update al aan de tand gevoeld.

De update zorgt er voor dat de game in 120 frames per seconde in de multiplayer draait op zowel Series X als Series S. Tussenfilmpjes in de campagne draaien nu op 60 fps in plaats van 30 fps. De update voegt ook een New Game+-modus toe. Ook worden er twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd: Inconceivable - de hoogste moeilijkheidsgraad die er is - en Ironman, dat hetzelfde is als Inconceivable, maar spelers de campagne helemaal opnieuw laat opstarten wanneer ze doodgaan.

Verder kunnen spelers in de game Marcus Fenix in WWE-legende en Guardians of the Galaxy-acteur Dave Bautista veranderen. Bautista gaf in interviews meerdere keren aan dat hij graag Fenix zou spelen in een Gears of War-film, en uitte zijn teleurstelling dat hij nooit voor de rol gevraagd werd.

Hieronder zijn de testresultaten van Digital Foundry te zien. De Xbox Series X en Series S komen op 10 november uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

had niet gezien dat de one x toen dynamisch 4k was. Snapte er ook niks van dat me 2080 ti deze game niet op ultra settings vol 60 kon houden maar dat er wel drops waren. Maar nu snap ik hem one x en series x draaien dynamisch 4k.

0

Dat is het enige wat noemenswaardig is. Kan mijn serie x wel gewoon in de doos laten als deze uitkomt :-)

0

Aanbevolen voor jou