Nieuws
Warframe

Warframe blijft 'creatief onafhankelijk' na overname Tencent

Liefde naar de community

Geschreven door Cody Dakota op
Digital Extremes zegt dat de overname van moederbedrijf Leyou Technologies door Tencent geen invloed heeft op de inhoud van Warframe.

Tencent nam eerder deze maand Leyou Technologies Holdings over, het moederbedrijf van Warframe-ontwikkelaar Digital Extremes. Toch betekent dat volgens de ontwikkelaar niet dat er veranderingen doorgevoerd zullen worden in Warframe waar de ontwikkelaar niet achter staat.

"We zullen creatief onafhankelijk blijven en we verwachten geen grote veranderingen binnen de game of de manier van werken. Onze community is er vanaf de eerste dag voor ons geweest en we blijven net zo toegewijd aan hen, als zij aan ons", schrijft de ontwikkelaar.

Leyou bevindt zich in Hong Kong en is, zoals gezegd, het moeder bedrijf van Warframe-maker Digital Extremes en Gears Tactics-ontwikkelaar Splash Damage. Ook heeft het een samenwerking met Athlon Games en Amazon om een Lord of the Rings-mmo uit te brengen.

Tencent investeerde dit jaar vaker in gamebedrijven. Zo opende het recent Lightspeed LA in Californië met oud-medewerkers van Rockstar, 2K Games, Respawn en Sony. Ook investeerde het flink in Spec Ops: The Line-maker Yager en kocht het aandelen van GTFO-maker 10 Chambers.

Dit artikel delen:

Lees meer

Netflix deelt eerste pagina van het script van The Witcher seizoen 2 Gratis wapens en kersttruien in GTA Online en Red Dead Online
0

Reacties op: Warframe blijft 'creatief onafhankelijk' na overname Tencent

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.