Digimon Survive is wereldwijd een half miljoen keer verkocht

Digimon Survive is wereldwijd een half miljoen keer verkocht

Er zijn wereldwijd een half miljoen exemplaren van Digimon Survive verkocht.

Dat hebben uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar Hyde aangekondigd. Het gaat om naar winkels verscheepte exemplaren en digitaal verkochte exemplaren bij elkaar opgeteld.

Digimon Survive kwam eind juli uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Het spel wijkt af van de gebruikelijke gameplay in Digimon-games. Het speelt zich nog wel af tijdens een zomerkamp, maar de game heeft een tweedimensionale grafische stijl en biedt tijdens gevechten een strategisch camerastandpunt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik had gehoopt op iets meer, voor ze. Maar, het genre is al niet voor iedereen en het haalt 1 streek uit waardoor ik het spel neer legde: Je kan keuzes maken dat iemand zou redden in de eerste playthrough, maar sommige selecte leden gaan ongeacht verloren. Het wilt je dwingen iets te verliezen en bestraft sommige goede keuzes puur omdat ze voelde dat het moette en dat kan ik niet uitstaan. Verder? Leuke poging voor digimon. Het was soms spannend. De muziek is goed en het voelt soms wholesome, soms spannend en had gewoon iets meer QoL improvements nodig

0

Aanbevolen voor jou