Digimon-producer overweegt Digimon World-port, -remaster of -remake

Digimon-producer overweegt Digimon World-port, -remaster of -remake

De makers van Digimon-games denken na over een port, remaster of remake van de originele Digimon World.

Dat zegt Digimon-gamesproducer Kazumasu Habu in een Q&A tijdens Digimon Con 2022. “We hebben veel verzoeken gekregen over een port of remake van de originele Digimon World. Ik ben het positief aan het overwegen. Maar tegelijkertijd denk ik ook na over wat de beste keuze zou zijn: een port, remaster of remake.”

“Als ik een port of remaster kies, dan denk ik dat er een redelijke kans is [dat de game gemaakt wordt]. Als jullie een remake willen, moeten we nadenken over hoeveel extra elementen we in de game moeten verwerken”, zegt Habu tegen het publiek.

Hij gaat verder: “Digimon World heeft een erg goede balans tussen File Island - het podium - en de digimon die daar verschijnen. Als we een nieuw gebied - bijvoorbeeld het Folder Continent - of nieuwe digimon willen toevoegen, dan denk ik dat we de game moeten behandelen als een nieuw product in plaats van een remake.”

“Ik zou het op prijs stellen als jullie je meningen met mij zou willen delen. Geef ons alsjeblieft jullie meningen via comment-secties of elders”, sluit Habu af.

Digimon World is de eerste Digimon-game, ontwikkeld door Bandai. Hij kwam in 1999 uit voor PlayStation en kwam later ook naar pc. In de decennia daarna kwamen nog tal van Digimon-games uit, met als laatsten Digimon World: Next Order International Edition (2017) en Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory (2018). Voor dit jaar staat de rpg Digimon Survive gepland.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

M'n eerste PS1 spel. ik zag dat de 3DS een spirituele vervolger had, maar dit heb ik even iets liever. Het bracht echt dat tamagochi gevoel en had dat Digimon gevoel met de vreemde omgevingen. Ik zou een remaster graag zien. Volgens het artikel hoort hij het graag van de mensen, maar waar zou je de comments dan het beste kunnen achterlaten?

0

Aanbevolen voor jou