Diensten Sony Online Entertainment offline door hackers | Gamer.nl

Diensten Sony Online Entertainment offline door hackers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Tijdens ons onderzoek naar het binnendringen van onze systemen, hebben we een probleem ontdekt dat zo zorgwekkend is dat we de dienst per direct offline hebben gehaald. We komen later vandaag (maandag) komen met een update", schrijft het bedrijf op zijn website. 

Dit betekent dat de forums van Sony Online Entertainment niet bereikbaar zijn en dat ook een aantal PC-games momenteel niet gespeeld kan worden. Onder andere EverQuest, Free Realms en DC Universe Online kunnen momenteel niet gespeeld worden. De PlayStation 3-versie van DC Universe Online kon al sinds 19 april niet gespeeld worden, doordat het PlayStation Network na een hackaanval is afgesloten. Het is vooralsnog onduidelijk in hoeverre het hacken van het PSN te maken heeft met de problemen van Sony Online Entertainment.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou