Update: Diego Maradona wil Konami aanklagen vanwege PES 2017 | Gamer.nl

Update: Diego Maradona wil Konami aanklagen vanwege PES 2017 | Gamer.nl

Update: Konami heeft gereageerd op de beschuldigingen van Diego Maradona. In een verklaring zegt Konami het volgende "Op het moment is er nieuws naar buiten gekomen dat er in Pro Evolution Soccer 2017 een speler wordt gebruikt zonder toestemming van deze persoon. Echter gebruikt ons bedrijf deze speler geheel op de juiste wijze op basis van de licentie in het contract."

Oorspronkelijk bericht: Oud-voetballer Diego Maradona wil Konami aanklagen voor het gebruik van zijn evenbeeld in de game zonder zijn toestemming. Maradona is onderdeel van de Legends-spelers in de myClub-modus.

Maradona staat met een score van 97 boven andere "legendes" als Ronaldhino, Ronaldo, Thierry Henry, Gary Lineker en Ronald Koeman. Maradona schreef gisteren op zijn Facebook dat hij echter niet blij is met het gebruik van hem als personage in de game:

"Ik hoorde gisteren dat Japans bedrijf Konami mijn uiterlijk gebruikt voor de game PES 2017. Helaas zal mijn advocaat Matias Morla reageren met gerechtelijke stappen."

Konami heeft momenteel nog niet gereageerd op het bericht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou