Dief van previewcode Breach pleit onschuldig | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

May probeerde op de Penny Arcade Expo East een previewversie van Breach te stelen, en werd op heterdaad betrapt nadat hij ongeveer veertien megabyte van de code had gedownload. Als reden voor het downloaden van de preview code gaf hij destijds aan dat hij enkel "de ethernet kabel van de Xbox 360 waar Breach op draaide nodig had om te kunnen internetten", niet rekening houdende met het feit dat op Penny Arcade Expo gratis wirele internet wordt aangeboden.

Stelen van bedrijfsmateriaal

Er werd een arrestatiebevel geopend nadat hij afwezig was op zijn hoorzitting. Ten tijde van de hoorzitting was hij volgens bronnen Modern Warfare 2 op Xbox Live aan het spelen, maar hij verdween plots toen men contact met hem zocht. May gaf zich later aan bij de politie en werd gisteren het stelen van bedrijfsmateriaal ten laste gelegd. Hij kan zeven jaar gevangeni traf krijgen of zal ongeveer 20.000 euro boete moeten betalen als hij veroordeeld wordt. May is van plan om op 27 juni met zijn advocaat een motie in te dienen om te zaak te laten ontbinden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou