Die Hard-schrijver werkt aan live-action Assassin's Creed-serie

Die Hard-schrijver werkt aan live-action Assassin's Creed-serie

Jeb Stuart is aangenomen als schrijver van de aankomende live-action Netflix-serie gebaseerd op Assassin's Creed.

Dat meldt Variety. Stuart was de scriptschrijver voor de klassieke actiefilm Die Hard. Recentelijk werkt hij aan de serie Vikings: Valhalla. Deze spin-off van de populaire Vikings-serie moet op Netflix verschijnen.

Het is nog niet bekend waar de Netflix-serie rondom Assassin's Creed precies om gaat draaien. De games hebben een grote verscheidenheid aan settings, maar mogelijk wordt er voor een setting gekozen die nog niet in de games voorkomt.

De deal tussen Netflix en Assassin's Creed-maker Ubisoft houdt naast een live-action serie ook in dat er geanimeerde en animeseries rondom de franchise verschijnen op de streamingdienst.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nou ja... hopelijk wordt het beter dan de film. Dat sloeg echt als een tang op een varken. Ik heb dan ook een hypothese waarom zoveel game verfilmingen falen; men wil het bron materiaal niet 1:1 overnemen want dan is het niet iets wat ze zelf gemaakt hebben. Ze moeten het altijd op een of andere manier anders maken, er een eigen plasje over plegen. En dan krijg je een film die het team achter de film wil hebben en het publiek niet.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou