Dice zoekt verschillende software engineers die ervaring hebben met het maken van AAA-titels voor PC en console. De ontwikkelaars moeten werken met de Frostbite-engine die gebruikt is in onder meer Battlefield 3, Mirror’s Edge en Medal of Honor. Het is niet bekend aan welk project de nieuwe ontwikkelaars gaan werken.

Dice is niet de enige studio die actief op zoek is naar ontwikkelaars voor projecten op de next-gen consoles. Eerder werd al bekend dat Skyrim-ontwikkelaar Bethesda, Alan Wake-ontwikkelaar Remedy en ontwikkelaar van de PSP-versie van God of War, Ready At Dawn, medewerkers zoeken voor next-gen projecten.

Nieuwe spelcomputers

Over de releasedatums van de volgende generatie consoles wordt gespeculeerd. Volgens sommige geruchten zou Microsoft een Xbox 720 willen lanceren in de kerst van volgend jaar, andere bronnen zeggen dat er eind 2013 alleen een nieuwe versie van de Xbox 360 komt, bedoeld als mediaspeler. De Xbox 720 zou dan ergens in 2014 het licht zien. De PlayStation 4 verschijnt in 2013 of 2014 volgens diverse bronnen.