Dice: 'Star Wars Battlefront-inhoud hangt niet af van dag 1-dlc' | Gamer.nl

Dice: 'Star Wars Battlefront-inhoud hangt niet af van dag 1-dlc' | Gamer.nl

Jesper Nielsen, producer bij Star Wars Battlefront-ontwikkelaar Dice, zegt dat het aantal maps in Star Wars Battlefront niets te maken heeft met dag 1-dlc. Op Reddit reageerde Nielsen op een aantal gebruikers die kritiek hadden op het kleine aantal maps dat het spel bevat.

"Ik kan dit niet genoeg benadrukken: er zullen meer dan acht maps zijn! De inhoud van het spel heeft absoluut niets te maken met dlc", aldus Nielsen. "Als je denkt dat we iets niet in de game stoppen om het later als dlc uit te brengen, heb je het helemaal mis."

Dice liet eerder weten dat de actie van Battlefront zich op vier planeten afspeelt. Nielsen bevestigt op Reddit dat er minstens twee maps per planeet zijn, oftewel acht of meer maps in totaal.

Star Wars Battlefront wordt een multiplayergame; Dice gaf al aan dat het spel geen singleplayercampagne  krijgt. De multiplayergevechten ondersteunen maximaal veertig spelers tegelijk. Ook kunnen spelers wi elen tu en een eerstepersoons- en derdepersoonsperspectief. Het spel verschijnt 19 november 2015 op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Gamer.nl-redacteur Joe heeft al gameplay van Star Wars Battlefront gezien, lees hier zijn preview.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou