Nieuws
Battlefield 2042

Dice publiceert lijst met problemen en bugs in Battlefield 2042

Game komt op 19 november officieel uit

Geschreven door Michel Musters op
Dice heeft een lijst gepubliceerd waarin alle huidige problemen en bugs in Battlefield 2042 te zien zijn.

De game lanceert officieel pas op 19 november, maar mensen die de Gold- of Ultimate-editie hebben gereserveerd kunnen al spelen. Daarbij kunnen EA Play- en Game Pass Ultimate-leden al een tien uur durende trial spelen.

"Terwijl we hard werken om alle problemen die worden gemeld op te lossen, hebben we een lijst samengesteld met alle bekende problemen in de game. Ook hebben we in sommige gevallen manieren beschreven waarmee om die problemen gewerkt kan worden", aldus community manager Kevin Johnson. 

Er staan op dit moment meer dan dertig problemen op de lijst, van problemen met spawnen en rubberbanding tot spelers die vast komen te zitten achter objecten in de spelwereld.

Overigens kwam eerder deze week ook naar buiten dat Battlefield 2042 zonder voicechat lanceert. Dat wordt ergens na lancering toegevoegd. Het gemis van de optie valt op, omdat de game geheel op multiplayer is gericht.

Gamer.nl plaatste deze week een review-in-progress: "Battlefield 2042 lijkt de Battlefield-formule op aparte wijze te herpakken. Met een futuristische draai en focus op samenspel tussen Specialists staat dit deel fier op zichzelf, terwijl het schietwerk trouw blijft aan eerder succes. Zowel de voortzetting van klassieke modi als het nieuwe Hazard Zone hebben potentie om interessant te blijven; het Portal-element loont vooral als ingebakken remaster van multiplayernostalgie. De levensverwachting van de game valt of staat echter wel met het servicecomponent, waarover nog bijzonder veel onduidelijk is."

Battlefield 2042

Dit artikel delen:

Lees meer

Dataminers vinden controversiële Hot Coffee-cheat in GTA: The Trilogy Nintendo neemt klachten over N64-emulatie op Switch 'erg serieus'
3

Reacties op: Dice publiceert lijst met problemen en bugs in Battlefield 2042

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  clandestine666

  • 14 november 2021 12:46
  Ik heb de game zelf nog niet, maar het is geheel in traditie dat er nogal wat problemen zijn met de launch van een nieuwe BF. Het wordt er de komende weken wel weer uitgepatched. Vanaf vrijdag zelf mee aan de slag!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  geeMc

  • 14 november 2021 16:43
  @clandestine666 Yep. Ondanks de bugs is het spel erg vermakelijk, maar heeft de game nog wel veel balancing problemen. Hovercrafts zijn bijvoorbeeld veel te OP, bullet registration is nog erg wonky en de meeste all-out warfare maps zijn gewoon niet doordacht. De maps moeten het van alle choke points hebben wat resulteert in een leegte op minstens 70% van de plekken.

  Al met al, de basis is er, want als je even door alle nadelen heen kijkt speelt de game erg heerlijk, maar er moet de aankomende maanden nog wel flink gesleuteld worden!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  GoofyZ3

  • 14 november 2021 19:06
  @geeMc ja die hovercraft heeft 3 miniguns en is het snelste voertuig van allemaal, terwijl een normale hovercraft echt geen snelle acceleratie heeft.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.