Dice overweegt Early Access-model voor toekomstige Battlefield-games | Gamer.nl

Dice overweegt Early Access-model voor toekomstige Battlefield-games | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

"We hebben niets om aan te kondigen, maar we hebben veel discu ies wanneer het aankomt op [early acce ]. Dat komt niet voort uit een zakelijk perspectief, maar uit het perspectief of het ons kan helpen met het stabiel lanceren van een game," zegt Troed on tegenover Game Informer. Volgens de algemeen manager hebben ze nog niet gesproken over een mogelijke prijs of de invloed van spelers. 

"We zouden het onze spelers vragen op een gecontroleerde manier. We zouden waarschijnlijk niet de poorten voor alles en iedereen openen, maar voor geografische gebieden of spelers die de vorige game hebben aangeschaft. Dus ja, het is iets dat we overwegen, maar niet vanuit een zakelijk perspectief, maar vanuit eentje die draait om het creëren van kwalitatieve producten."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou