Nieuws

Dice onthult Platoons en nieuwe beelden in roadmap voor Battlefield 1-dlc

Maandelijkse updates, Platoons en tweaks in Operations

Geschreven door Jacco Peek op
Dice heeft op de website van Battlefield 1 de toekomst van Battlefield 1 toegelicht. De game krijgt voortaan maandelijkse updates en ook toont de ontwikkelaar beelden van de nieuwe dlc.

In plaats van een update per seizoen, krijgt de game nu maandelijkse updates. In dat tempo kan de ontwikkelaar sneller feedback verwerken van de Community Test Environment. De volgende update in mei en moet de Operations-modus gestroomlijnder maken.

Ook voegt de update Platoons toe, een langverwachte feature. Hierin kunnen spelers met vrienden als één eenheid vechten. Verder zal de update de gameplay beter balanceren en wordt er gewerkt aan het programma om servers te huren.

Ook gaf Dice meer informatie over de drie aankomende uitbreidingen. In onderstaande afbeeldingen zijn de eerste concepten voor In the name of the Tsar te zien, die het Russische leger toevoegt. Net als iedere dlc zal deze uitbreidingen nieuwe maps, modes, wapens en voertuigen bevatten.

Bron: Battlefield

Dit artikel delen:

Lees meer

Hearthstone-uitbreiding Journey to Un’Goro nu beschikbaar Oudste Zelda-screenshot voor de NES toont selectiescherm voor dungeons
2

Reacties op: Dice onthult Platoons en nieuwe beelden in roadmap voor Battlefield 1-dlc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • DvdE

  • 7 april 2017 11:59
  Ik vind persoonlijk de eerste DLC bijzonder goed vallen (vind de manier van oorlog voeren een stuk leuker dan bij de meeste levels die er in het begin bij zaten)
  Met name doordat de vlaggen niet meer direct achter elkaar liggen (dit scheelt een hoop eenzijdige games)

  Plaatjes zien er goed uit!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TheChief

  • 7 april 2017 21:28
  BF1 is echt vooral shiny wrapper maar inhoudelijk behoorlijk teleurstellend. DICE is steeds aan het schaven aan kleine zaken terwijl het grootste problemen van de game niet worden aangepakt:
  - Slechte gunplay (teveel hipshooting spam)
  - Nadespam galore

  Grafisch ziet het er geweldig uit maar gameplay technisch is BF4 echt zoveel beter imo dat ik terug ben gegaan en wel wacht op de volgende Battlefield (die hopelijk meer diepgaande strategie heeft en minder casual is).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.